Cum Comanzi?

COMANDA(minima 15lei) se face pe următoarea adresa de email: retro.madame@yahoo.ro
LIVRAREA se face prin posta romană(cu plata in sistem ramburs la ridicarea coletului),sau prin curier rapid la cererea clientului...
Pe langa suma articolelor,se mai adauga taxa postala,care poate fi intre 10-25lei,in functie de valoarea si greutatea coletului(sau chiar mai mult)... Comanda trebuie să cuprindă link-ul( sau denumirea şi preţul produsului/produselor)precum şi datele dvs.(nume şi prenume, adresa din buletin şi un număr de telefon pt contact). Daca adresa din buletin nu coincide cu adresa unde vrei sa livrezi cu Posta Romana, pachetul nu iti va fi inmanat.
Poti insa sa primesti pachetul in regim Post Restant la oficiul postal care-ti este cel mai comod.Scrie doar la adresa "Post Restant/Localitate/Oficiul Postal Nr. XX"
Comenzile care nu conţin aceste date nu se iau în considerare. După ce aţi făcut comanda, veţi primi un e-mail în care vi se va confirma rezervarea produsului, lucru care va fi menţionat şi pe blog prin ataşarea etichetei “rezervat”.
După ce produsul este achitat,va fi scos de pe site, deoarece articolele vandute sunt sterse tocmai pt o mai buna vizionare a articolelor disponibile.
Deoarece vanzarea are caracter pur ocazional,articolele vandute,nu se returneaza !
Aveti la dispozitie si un cont bancar in care puteti vira contravaloarea totala a comenzii.Acest nr de cont vi se va comunica prin email,cu toate datele necesare.
In acest mod veti fi scutit de taxa postala(la comanda de minim 50lei),sau se injumatateste taxa postala daca suma totala este sub 50lei ! Am rugamintea ca transferul de bani sa se faca doar dintr-un cont sau la un ghiseu al bancii Transilvania, nu accept plata de la alta banca pt ca mi se percepe comision de 4 lei, doar daca il veti suporta dvs !
IMPORTANT : PERSOANELOR CARE COMANDA LI SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA EVENTUALA NERIDICARE SAU NERESPECTARE A CONDITIILOR STABILITE VA AVEA CA URMARE NOMINALIZAREA PE LISTA NEAGRA. INAINTAREA UNEI TRANZACTII SE CONSIDERA ACORD LA ACESTE ASPECTE.

06 septembrie 2017

Şal/Eșarfă oversized,animal print,PIMKIE,nouă,preț redus:50 lei

Decorative, calduroase si practice, esarfele oversized nu ar trebui sa va lipseasca din garderoba. Nu sunt ieftine, dar nu costa o avere. 
 Esarfele mari in carouri sau cu alte imprimeuri, in lungimi, forme si culori diferite, sunt ideale pentru a fi purtate in zilele reci de iarna,insa si primavara/toamna. Personal, imi plac aceste esarfe pentru aspectul lor versatil si unic. Desigur, exista cateva trucuri si sfaturi pentru a le purta zi de zi. Primul lucru care imi vine in minte gandindu-ma la aceste esarfe, este echilibrul corect ce trebuie pastrat atunci cand sunt purtate.
Facem referire in cele ce urmeaza la esarfele de tip patura, a caror forma este patrata si supradimensionata. Atunci cand le purtam este necesar sa pastram echilibrul look-ului. Esarfele sunt voluminoase si se potrivesc foarte bine unor piese vestimentare mai subtiri care pun in evidenta silueta. Altfel spus, trebuie sa le asociem cu haine care pun in evidenta curbele feminine ale corpului.
O astfel de esarfa se poate purta in foarte multe moduri.Indiferent de esarfa pe care o alegi pentru accesorizarea tinutelor tale, trebuie sa stii ca va aduce un plus oricarei tinute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pt comentariu.Va vom raspunde cerintelor in cel mai scurt timp !
Retro Madame te imbraca online !

A apărut o eroare în acest obiect gadget