Cum Comanzi?

COMANDA(minima 15lei) se face pe următoarea adresa de email: retro.madame@yahoo.ro
LIVRAREA se face prin posta romană(cu plata in sistem ramburs la ridicarea coletului),sau prin curier rapid la cererea clientului...
Pe langa suma articolelor,se mai adauga taxa postala,care incepe de la 11 lei si poate depasii 25lei,in functie de valoarea si greutatea coletului... Comanda trebuie să cuprindă link-ul( sau denumirea şi preţul produsului/produselor)precum şi datele dvs.(nume şi prenume, adresa din buletin şi un număr de telefon pt contact). Daca adresa din buletin nu coincide cu adresa unde vrei sa livrezi cu Posta Romana, pachetul nu iti va fi inmanat.
Poti insa sa primesti pachetul in regim Post Restant la oficiul postal care-ti este cel mai comod.Scrie doar la adresa "Post Restant/Localitate/Oficiul Postal Nr. XX"
Comenzile care nu conţin aceste date nu se iau în considerare. După ce aţi făcut comanda, veţi primi un e-mail în care vi se va confirma rezervarea produsului, lucru care va fi menţionat şi pe blog prin ataşarea etichetei “rezervat”.
După ce produsul este achitat,va fi scos de pe site, deoarece articolele vandute sunt sterse tocmai pt o mai buna vizionare a articolelor disponibile.
Deoarece vanzarea are caracter pur ocazional,articolele vandute,nu se returneaza !
Aveti la dispozitie si un cont bancar in care puteti vira contravaloarea totala a comenzii.Acest nr de cont vi se va comunica prin email,cu toate datele necesare.
In acest mod veti fi scutit de taxa postala(la comanda de minim 50lei),sau se injumatateste taxa postala daca suma totala este sub 50lei ! Am rugamintea ca transferul de bani sa se faca doar dintr-un cont sau la un ghiseu al bancii Transilvania, nu accept plata de la alta banca pt ca mi se percepe comision de 4 lei, doar daca il veti suporta dvs !
IMPORTANT : PERSOANELOR CARE COMANDA LI SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA EVENTUALA NERIDICARE SAU NERESPECTARE A CONDITIILOR STABILITE VA AVEA CA URMARE NOMINALIZAREA PE LISTA NEAGRA. INAINTAREA UNEI TRANZACTII SE CONSIDERA ACORD LA ACESTE ASPECTE.

12 martie 2010

Dragi fashioniste, pregătiți-vă să ieşiti în evidenţă, căci tendinţele în modă pentru 2014 strigă atenţie!
Întâlnim o femeie curajoasă, cu personalitate și inventivitate, căreia îi place să fie remarcată.
Tendințe primavară-vară 2014: Moda este bon ton, inspirată din anii '50!
Tendințele pentru primavara-vara 2014 marchează revenirea legendarilor ani '50 în stilul bon ton, cu o structura clasică la articole de îmbrăcăminte.
Înapoi la moda și formele geometrice și nestructurat...e, tipice anilor '90. Articolele de îmbrăcăminte sunt împodobite cu imprimeuri, cu teme care reflectă natura și luminile.

Ce culori sunt la modă în 2014?
Deloc surprinzător, culoarea anului 2014, desemnată de Institutul Pantone Color este „orhidee radiantă” o nuanţă de mov cu subtonuri de roz şi fuchsia. Este o culoare veselă, optimistă şi feminină, culoare ușor de purtat și care îți ridică starea de spirit atunci când o porți.
Primăvara 2014 va aduce, aşa cum era de aşteptat, pasteluri delicate, culori vii și luminoase - roz, albastru deschis, verde pal, galben, iar vara va fi marcată de culorile tari.
În ceea ce privesc țesăturile, domină houndstooth, materialele creponate, ne întoarcem la bumbacul structurat care evidențiază formele feminine construite în jurul siluetei fustei: de exemplu rochia - cămașa sau fustele largi și vaporoase. O întoarcere spectaculoasă al țesutului shantung.
În ceea ce privește inspirația anii '90, observăm interpretări ale materialului cu forme geometrice și nestructurate și chiar printuri. Printuri sunt macro-uri care din punct de vedere optic destabilizează, pot fi fețele mari pe tot corpul sau printuri abstracte.

Vizita-ti si site-ul meu,poate gasiti ceva pe plac !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pt comentariu.Va vom raspunde cerintelor in cel mai scurt timp !
Retro Madame te imbraca online !

A apărut o eroare în acest obiect gadget