Cum Comanzi?

COMANDA(minima 15lei) se face pe următoarea adresa de email: retro.madame@yahoo.ro
LIVRAREA se face prin posta romană(cu plata in sistem ramburs la ridicarea coletului),sau prin curier rapid la cererea clientului...
Pe langa suma articolelor,se mai adauga taxa postala,care poate fi intre 10-25lei,in functie de valoarea si greutatea coletului(sau chiar mai mult)... Comanda trebuie să cuprindă link-ul( sau denumirea şi preţul produsului/produselor)precum şi datele dvs.(nume şi prenume, adresa din buletin şi un număr de telefon pt contact). Daca adresa din buletin nu coincide cu adresa unde vrei sa livrezi cu Posta Romana, pachetul nu iti va fi inmanat.
Poti insa sa primesti pachetul in regim Post Restant la oficiul postal care-ti este cel mai comod.Scrie doar la adresa "Post Restant/Localitate/Oficiul Postal Nr. XX"
Comenzile care nu conţin aceste date nu se iau în considerare. După ce aţi făcut comanda, veţi primi un e-mail în care vi se va confirma rezervarea produsului, lucru care va fi menţionat şi pe blog prin ataşarea etichetei “rezervat”.
După ce produsul este achitat,va fi scos de pe site, deoarece articolele vandute sunt sterse tocmai pt o mai buna vizionare a articolelor disponibile.
Deoarece vanzarea are caracter pur ocazional,articolele vandute,nu se returneaza !
Aveti la dispozitie si un cont bancar in care puteti vira contravaloarea totala a comenzii.Acest nr de cont vi se va comunica prin email,cu toate datele necesare.
In acest mod veti fi scutit de taxa postala(la comanda de minim 50lei),sau se injumatateste taxa postala daca suma totala este sub 50lei ! Am rugamintea ca transferul de bani sa se faca doar dintr-un cont sau la un ghiseu al bancii Transilvania, nu accept plata de la alta banca pt ca mi se percepe comision de 4 lei, doar daca il veti suporta dvs !
IMPORTANT : PERSOANELOR CARE COMANDA LI SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA EVENTUALA NERIDICARE SAU NERESPECTARE A CONDITIILOR STABILITE VA AVEA CA URMARE NOMINALIZAREA PE LISTA NEAGRA. INAINTAREA UNEI TRANZACTII SE CONSIDERA ACORD LA ACESTE ASPECTE.

21 iulie 2017

Costume de baie in stil retro

Pt cele care adora stilul retro chiar si pe plaja fiind !

Dacă eşti o fire romantică şi îndrăgostită de moda anilor '50, vara asta ai de unde alege! Stilul retro revine în forţă, iar modelele de costume de baie au suferit modificări pe măsură.
 Fie că e vorba de un monokini clasic sau cu decupaje îndrăzneţe fie că e vorba de un bikini cu sutien de tip bustieră, costumul de baie inspirat din moda anilor '50 acoperă mai multă piele, ascunzând un abdomen imperfect. În acelaşi timp îţi scoate bustul şi talia în evidenţă, în dulcele stil pin-up.

PRET:10LEI BUCATA


Costum roz+negru PACIFIC BEACH
Masurea:S
Material:poliamida si elastan
Stare:excelenta                                                                 
                                                     Costum orange,dungi albe PAPAYA
                                                                     Masura:S
                                                  Material:70%poliester,24%nylon,6%spandex
                                                                       Stare:excelenta


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pt comentariu.Va vom raspunde cerintelor in cel mai scurt timp !
Retro Madame te imbraca online !

A apărut o eroare în acest obiect gadget